RAILFORUM 2017

#railforum2017

 

Tiedote, julkaisuvapaa 28.9.2017 klo 10

KONTTIJUNALIIKENNE KOUVOLASTA XIANIIN KÄYNNISTYY NOIN KUUKAUDEN PÄÄSTÄ

Railforum 2017 –seminaarin avannut Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka kertoi, että konttijunaliikenne Kouvolasta Kiinan Xianiin käynnistyy viikolla 45.

”Kouvola tarjoaa uuden konseptin logistiikkaan: kilpailukykyisen nopean kuljetuskäytävän Aasian ja Pohjois-Euroopan välille sekä tehokkaan ja modernin intermodaaliterminaalin, jossa kuljetusmuotoa voidaan vaihtaa joustavasti. Säännöllinen konttijunaliikenne Kouvolasta Xianiin käynnistyy viikolla 45.”

Uusi reitti tuo tehokkuutta ja kilpailuetua siitä, että Kouvolassa on mahdollista käsitellä erikoispitkiä, yli kilometrin pituisia konttijunia. Raideliikenne tarjoaa aidosti kilpailukykyisen ja nopean vaihtoehdon Aasian merikonttiliikenteelle ja avaa täysin uusia mahdollisuuksia alan yrityksille ja toimijoille. Kouvola on myös EU:n ainoa suomalainen liikenteellisen ydinverkon rautateiden terminaalikeskus.

”Kouvolan kaupunki haluaa investoida logistiikka-alaan, etenkin rautatielogistiikan kehittämiseen ja mahdollistaa sen kasvun myös tulevaisuudessa. Olemme ylpeitä siitä, että Kouvola on jo tänään moderni, kansainvälinen rahtiliikenteen keskus”, Marita Toikka totesi.

Railforum 2017 -seminaariin osallistuu reilut 200 henkilöä kymmenestä eri maasta ja sadasta eri yrityksestä tai organisaatiosta. Asiantuntijapuheenvuorot ja keskustelut tarjoavat alan viimeisintä tietoa rautatiehubeista, Railgate Finland –kuljetuskäytävästä Pohjois-Euroopan ja Aasian välillä sekä intermodaalisista ja älykkäistä kuljetuksista.

 

Lisätiedot:

Martti Husu
Toimitusjohtaja, Kouvola Innovation Oy
+358 20 615 1353

Simo Päivinen
Kehittämispäällikkö. Kouvola Innovation Oy
+358 20 615 6364

S-posti: etunimi.sukunimi@kinno.fi

***

28.9.2017

RAILGATE FINLAND ON NOPEIN RAUTATIEREITTI POHJOIS-EUROOPASTA AASIAAN

Railgate Finland on yksi Railforum 2017 – seminaarin teemoista. Kuljetuskäytävän kehittäminen etenee sovitun aikataulun mukaisesti. Säännöllisen konttiliikenteen Kouvolan ja Zhengzhoun / Xi’anin välillä odotetaan käynnistyvän tämän vuoden aikana.

TERVETULOA kansainväliseen rautatieseminaariin Kouvolaan, idän ja lännen logistiseen risteykseen!

RAILFORUM 2017 -seminaari kokoaa yhteen rautatielogistiikan asiantuntijat ympäri maailmaa. Seminaarin kiinnostavat asiantuntijapuheenvuorot ja keskustelut tarjoavat alan viimeisintä tietoa sekä katsauksen tulevaisuuden trendeihin.  Tilaisuudessa logistiikka-alan toimijoilla sekä vienti- ja tuontiyritysten edustajilla on mahdollisuus verkottua ajankohtaisten teemojen parissa. 

RAILFORUM 2017 -seminaarin teemoja ovat:
Rautatiehubit ja Railgate Finland -kuljetuskäytävät Aasiasta Eurooppaan
Intermodaaliset ja älykkäät kuljetukset

Seminaari tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla alan trendeistä ja investointimahdollisuuksista.

OSALLISTUMISMAKSUT JA YRITYSPAKETIT

Yhden (1) hengen osallistumismaksu RAILFORUM-seminaariin on 372 € sis. alv 24 %, kun rekisteröityminen on tehty 30.6.2017 mennessä.

Yhden (1) hengen osallistumismaksu seminaariin 1.7.2017 alkaen on 496 € sis. alv 24 %.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.9.2017.

Tarjoamme myös yrityspaketteja, joilla varmistatte yrityksenne näkyvyyden seminaarissa.